Evenimente naționale - martie 2014

 

2013 2014 2015

 

ianuarie februarie martie aprilie mai iunie
iulie august septembrie octombrie noiembrie decembrie

 

Seminarul "Facilitarea afacerilor transfrontaliere în UE"

 

Comisia Europeană vă invită să participați la seminarul "Facilitarea afacerilor transfrontaliere în UE", care va avea loc joi, 20 martie 2014, în București, la sediul Camerei de Comerțși Industrie a României.

 Seminarul este organizat de către Direcția Generală pentru Întreprinderi și Industrie și face parte dintr-o serie de evenimente la nivel național al căror scop este de a ajuta IMM-urile să înțeleagă opțiunile disponibile pentru gestionarea cu succes a creditelor transfrontaliere și pentru recuperarea plăților transnaționale. Evenimentele se desfășoară în contextul proiectului-pilot privind „Simplificarea recuperării datoriilor la nivel transfrontalier în cadrul pieței unice”, finanțat de Uniunea Europeană.

 

Persoană de contact:

 Justyna Ciruk, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Detalii: Agenda evenimentului

Pagina de internet a evenimentului: http://ec.europa.eu/enterprise/policies/sme/business-environment/cross-border-enforcement/romania/index_en.htm

Sursa: http://ec.europa.eu/romania/news/agenda/19032014_facilitarea_afacerilor_transfrontaliere_in_ue_ro.htm

 

Zi Naţională de Informare pe domeniul NMP

 

Ministerul Educației Naționale organizează o Zi Națională de Informare dedicată domeniului NMP din noul program de cercetare si inovare al Uniunii Europene, Orizont 2020 pe data de 27 martie 2014, între orele 09,00-13,00, la Amfiteatrul AN010, Universitatea Politehnica din București, Splaiul Independenței nr. 313, sector 6, București.

Scopul acestui eveniment este acela de a vă prezenta oportunitățile oferite de competiția lansată în cadrul noului program de cercetare și inovare al Uniunii Europene, Orizont 2020 - Nanoștiințe, nanotehnologii, materiale și noi tehnologii de productie (NMP). Din partea Comisiei Europene va participa dl. Nicolas Deliyanakis, DG Cercetare & Inovare.

Detalii: Agenda preliminară a evenimentului:http://events.ancs.ro/event.php?id=35

Înregistrarea participării se face online la adresa: http://events.ancs.ro/event.php?id=35

 

Sursa: http://ec.europa.eu/romania/news/agenda/24032014_zi_nationala_de_informare_pe_domeniul_nmp_ro.htm

 

 

Strategia Europeană a Dunării

Cine ne urmăreşte ...

We have 295 guests online

Autentificare